• ср. юни 29th, 2022

Караджов: Днес ще бъде вдигнато ветото над РСМ, в понеделник ще бъде вписано в “Държавен вестник”

Byking-of-net.com

юни 24, 2022

Днес ще се събере кворум и ще бъде вдигнато ветото. В понеделник ще бъде записано в Държавен вестник. 

Тъва обяви министърът в оставка Гроздан Караджов

Изправени сме пред разрушителна атака. С лъжи и клевети се руши тъканта на държавата. За взмане на решения между министри няма как да се лъже и го доказах с документи, разкри министърът на регионалното развитие в оставка Гроздан Караджов в предаването „Денят започва“ по БНТ. 

Не съм платил една стотинка по ин хаус договорите, както се внушаваше със саковете с парите. Това е криминална работа. Има служби, които да целят тези работи. Два часа преди да изтеглим министрите на „Има такъв народ“ бяхме най-добрите парньори, после станахме мутри, мафия. Това разруши държавността. Тези които ни избраха разбраха, че това са фалшиви аргументи, добави регионалният министър.

Караджов отбеляза, че Тошко Йорданов му е предложил място като министър по време на вторите избори през юли 2021 г. И добави, че за е разбрал от медиите, че ще заеме поста на министър на регионалното развитие ев кабинета „Петков“.

„Има такъв народ“ беше приеман като второкачествена партия. Опитите постоянно да се дикТъва доведоха до крах. Той дойде през месец март, когато лидерите спряха да си говорят, каза още той.

Кирил Петков е честен човек, но имам претенцията че и аз съм честен човек и казвам истината. Има панически страх от това да дойде служебно правителство, което да направи ревизия на Министерството на регионалното развитие. След това да обърне внимание на всички останали министерства, посочи Караджов.

Не се виждам в политиката. В сегашната ситуация никой не може да каже къде се вижда. След всички тези обиди, нападки, корупция, които не съществуват и пътят, по който поема „Продължаваме промяната“, това не води към нищо друго освен към предсрочни избори, заяви Караджов.

Министърът в оставка коментира и темата за Република Северна Македония.

Относно темата за Република Северна Македония се различавам от идеята на „Има такъв народ“. Един от аргументите на Трифонов, записано в коалиционното споразумение, е червената линия за Македония и ще стигнем дотам да вдигнем ветото. Днес ще се събере кворум и ще бъде вдигнато ветото. В понеделник ще бъде записано в Държавен вестник. За мен това е правилното решение и е в полза на България. 60% от българите не одобряват и това беше червена линия на „Има такъв народ“. Аз не съм партиен член, избран съм да поема министерството, уточни Гроздан Караджов.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Актуални новини от King of Net

Харесайте страницата ни във Фейсбук