• нд. май 22nd, 2022

Петьо П. Блъсков за Кирил Петков: вечно ухиленият имбецил реши да признава цар Борис III за фашист, като заяви, че в България имало “фашистки режим”

Byking-of-net.com

ян. 18, 2022

Неграмотният палячо, който едно чуждо посолство, с помощта на местните си слуги, инсталира на чело на България, отиде на крака да се поклони в държава, която системно краде и преиначава историята ни, и в която хората с българско самосъзнание са преследвани и тормозени, а българските паметници – разрушавани.

Последва лавина от жалки гафове, присъщи на този силно ограничен човек, като копчетата на сакото му бяха най-малкият. Клетвопрестъпникът, каза че България “първа признала РСМ”, което разбира се е пълна глупост. България първа призна независимостта на Бившата югославска република Македония.

След това вечно ухиленият имбецил реши да признава цар Борис III за фашист, като заяви, че в България имало “фашистки режим”. Абсурд, който дори организациите на сънародниците ни от еврейски произход отричат, но на който съседите много държат.

Цял филм направиха, за да ни изкарат фашисти. Няма проблеми, палячото на момента предаде родината. Пука му. А да видим, колко време ще му отнеме да предаде и историята.

One thought on “Петьо П. Блъсков за Кирил Петков: вечно ухиленият имбецил реши да признава цар Борис III за фашист, като заяви, че в България имало “фашистки режим””

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.