• вт. ян. 25th, 2022

Цончо Ганев от ”Възраждане” за управляващите: Ще ги изнесем напред с краката

Byking-of-net.com

ян. 15, 2022

Ако тези вътре си въобразяват, че това, че имат мнозинство в парламента е нещо много постоянно, много дълбоко се лъжат, защото днес ще влезем и ще им зададем въпроси, а утре ще ги изнесем напред с краката.

Това каза по време на протеста срещу зеления сертификат на 12 януари пред Народното събрание депутатът от „Възраждане“ Цончо Ганев. Той е и зам.-председател на НС.

Ганев  уточни, че преди да е депутат и зам.-председател на парламента той е българин и трябва да е сред българите, когато изразяват недоволството си.

Думите се за изнасянето с „краката напред“ той обясни така: „32 години наблюдавате в това Народно събрание да се пълни и в следващия момент да си тръгват кой от кой по-голям национален предател. 32 години виждаме нашата държава в какъв упадък.

След години наред в т. нар. Европейски съюз България продължава да е най-бедната държава, благодарение на хората, които през всички тези години са били вътре в това НС, приемали са национални закони, които са равносилни на национално предателство. Крайно време тези хора да бъдат изгонени от там, след като не искат да си тръгват, след като хората дори отказват да гласуват“.

По думите му депутатите е зам.-председателите на НС не трябва да си въобразяват, че са на по-особена позиция.

Източник: frognews.bg

2 thoughts on “Цончо Ганев от ”Възраждане” за управляващите: Ще ги изнесем напред с краката”
  1. Това „НАПРЕД С КРАКАТА“ наясно лиси олигофрен какво значи?Напред с краката се изнасят умрели хора.Вие то ли ще направите?Ами вие огправяте закана за убийство.В тази държава няма ли ПРОКУРВАТУРА?

  2. Тези хора от възраждане са опасни. След заявката на поредния ми се струва, че чипът им тотално е сгрешен и мястото не им е сред нормалните хора. Така не е заплашвал никой, това създава страх у всеки, който го чуе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *