• чт. ян. 27th, 2022

ГЕРБ съди Бойко Рашков за 100 000 лв. заради изявленията му за парите от магистрала „Хемус“

Byking-of-net.com

ян. 14, 2022

ПП ГЕРБ внесе в Софийски градски съд искова молба за 100 000 лв. срещу Бойко Рашков във връзка с изявленията му за парите от автомагистрала „Хемус“.

Делото е образувано и разпределено на съдия-докладчик, съобщи Нова телевизия.

За пореден път Бойко Рашков лъже и хвърля в общественото пространство обвинения без да посочи доказателества за тях! Ето защо ГЕРБ ще даде на съд Бойко Рашков. Нека докаже твърденията си в съда или да понесе отговорност за лъжите си, обясниха от партията в началото на месеца.

По-рано Бойко Рашков даде показания като свидетел по делото за авансовите плащания на магистрала „Хемус“. Според него между 30 и 40% от парите вместо за строителство са отивали към партия ГЕРБ.

От прокуратурата съобщиха, че по време на разпита свидетелят не е посочил конкретика и определил изказванията си пред националното радио като политически.

„Аз заявих на прокурора, че нямам доверие в прокуратурата и съм напълно убеден, че ако кажа конкретни факти, ако се задълбоча съвсем, тази информация, цялата, ще отиде към Борисов. А Борисов, нищо чудно в един момент да стане мишена на самата прокуратура“, коментира Рашков.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.