• чт. ян. 27th, 2022

„Булгаргаз“ за проверката на ДАНС и ГДНП: Това е добра възможност за установяване на истината

Byking-of-net.com

ян. 14, 2022

В дружеството се извършват няколко проверки от контролни органи, включително от служители на ДАНС и ГДНП. Това коментират от “Булгаргаз” ЕАД по повод запитвания от медии за извършените в дружество проверки.

„В качеството си на обществен доставчик със стратегическо значение за българския газов пазар, “Булгаргаз” ЕАД редовно е обект на одитни и други проверки от страна на компетентните институции.

Считаме, че това е необходимо и полезно за укрепване на доверието на обществото към работата на дружеството. “Булгаргаз” ЕАД приема проверките като добра възможност за установяване на истината по редица въпроси, свързани с цените и доставките на природен газ. Екипът на “Булгаргаз” ЕАД оказва пълно съдействие на представителите на проверяващите институции, като продължава работа в полза на собственика на дружеството – българската държава, на неговите клиенти и на българското общество. “Булгаргаз” ЕАД ще продължи политиката си на откритост и прозрачност“, се посочва още в изявлението на дружеството.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.