• чт. ян. 27th, 2022

Скандал с посолството ни в Лондон. Мисията организира представяне на книга на Наталия Кобилкина

Byking-of-net.com

ян. 13, 2022

Българското посолство в Лондно отново се оказа във фокуса на скандал, който взриви българската общност в столицата на кралството. 

Този път субект на скандала се оказа секс-гуруто Наталия Кобилкина, прочула се в България със съветите си как жената успешно да съблазнява мъжа си и как да управлява „йонито“ си, пише „Марица“.

Мисията ни в британската столица, оглавявана от Марин Райков, обяви събитие за 19 януари, на което трябва да бъде презентирана новата книга на сексоложката. 

Постът в официалната фейсбук страница на представителството на българската държава обра стотици негативни коментари от недоволни българи, възмутени от факта, че толкова престижна институция, представляваща лицето на България в чужбина, пада на такова ниско ниво.

Емигрантите ни са гневни на посланика ни, който в дългата си дипломатическа кариера обиколи всички европейски столици, и питат това ли му е най-важно на шефа на амбасадата и подчинените му дипломати. 

„Докато народът се занимава с глупости, титаничното българско посолство в Лондон е организирало представяне на новата книга на Наталия Кобилкина. Поклон пред мисловните титани, които и Алек-Поповото въображение трудно би родило“, написа родна емигрантка в Лондон на страницата си във Фейсбук, визирайки автора на „Мисия Лондон“.

Амбасадата е презентирала събитието така: „Книгата дава готови алгоритми за управление на парите и времето, как да откриеш своята мисия, как да изградиш харизма и личен имидж. Тя няма да остави равнодушни и двата пола, защото много ясно обяснява разликата в бизнеса за мъже и жени.

В тази книга Наталия Кобилкина дава ценни рецепти как да стартираш бизнес от нулата в България и да го превърнеш в империя с милионен оборот. Сред страниците ще откриеш личния ѝ опит, както и този на нейни приятели влиятелни бизнесмени от цял свят.“

Явно усетили се за резила, от посолството побързаха да изтрият от страницата обявеното събитие, но българите запечатаха доказателства, че презентацията на това събитие е факт.

На официалната си страница от посолството написаха, че, поради влошена обстановка (б.р.-обстановката си е непрекъснато влошена), всички публични събития се отменят.

Сексоложката Кобилкина отдавна живее в Лондон с гръцкия си съпруг и със сина си. Тя и до днес не спира да дава съвети на жените как да се справят с живота, включително и в сексуален план. Секс-гуруто поддържа страница във Фейсбук с над 500 000 последователи.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.