• пт. ян. 28th, 2022

Проф. Ангелов: Председателят на НС дължи отговори за теста си. С действията си „обезглави“ държавата

Byking-of-net.com

ян. 13, 2022

Председателят на Народното събрание дължи отговори за теста си. С действията си „обезглави“ държавата.

Това заяви пред журналисти в парламента депутатът от ГЕРБ-СДС и бивш здравен министър проф. Костадин Ангелов.

„Нелепа ситуацията с теста на председателя на парламента Никола Минчев. Днес се оказа, че пробата на Никола Минчев е взета вкъщи. КСНС приключи в 19:40, във вкъщи е бил към 20:00, лекарят е пристигнал в 20:15, 5 минути тест и още 15 минути обратно до лабораторията. Става 20:30 – как в 21:20 вече е положителен? Абсурдно е!“, продължи той.

Коя е лабораторията или кое е лечебното заведение, в което е направен тестът. Кой е бил дежурният в лабораторията, продължи да пита бившият здравен министър.

„Вечер няма такива дежурни специализирани лекари. Ако тестът е направен след КСНС, то резултатът не излиза толкова бързо – трябват поне 2 часа. Или председателят на НС е отишъл на КСНС със симптоми, което е безотговорно. Дори и този тест да е направен вечерта, то той се вкарва в системата сутрин от вирусолог. В случая има сериозни морални проблеми!“

„Препотвърждаването на позицията ни за РС Македония бе животоспасяващ ход за българското правителство и премиера Петков. Президентът издърпа ушите на Кирил Петков“, отговори проф. Ангелов на въпрос.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.