• чт. ян. 27th, 2022

Моника Владимирова: Най-после правителство от умни и интелигентни млади хора!Дайте им време и шанс!Тиквата я търпяхме 12 години,а сега искаме с магическа пръчка всичко да се оправи.Е,няма как!Успех!

Byking-of-net.com

ян. 13, 2022

Както знаете в Краля на Мрежата често показваме мненията на обикновените граждани, тъй като те нямат шанс да се изкажат публично , освен в социалните мрежи.

Коментарите, който ще ви покажем са по повод на една анкета „Два месеца след изборите, доволни ли сте от управлението на Кирил Петков? „.

Коментарите са много противоречиви. От пълна подкрепа до пълно разочарование.

Ето една много малка извадка :

Monika VladimirovaДа!Най-после правителство от умни и интелигентни млади хора!Дайте им време и шанс!Тиквата я търпяхме 12 години,а сега искаме с магическа пръчка всичко да се оправи.Е,няма как!Успех!

Daniela YordanovaНа следващия ден след назначаването му за премиер като каза за зелените сертификати стана ясно,че скочихме от трън та на глог,че е по-висок. Но терапията на логореята му е сполучлива.

Siika KolevaМного съм доволна шапка му свалям ,той е най -точния човек,оставете го човека да си върши работата не му отвличайте вниманието със прищевките си. И аз искам да ида на луната на разходка даа ама не .И с тези протести пълна нашенска простотия .Е, че има простолюдие има,но измежду тях има и по-просветни хора.Няма ,кой да ги си позволи и да отмени тези решения, дори и ББ беше на същия хал и много повече се беше ангажирал да ни плашат и в черните чували и овцете и казите и прасетата и хората,тогава защо онемяхте, мълчахте ,а сега се разбунтувахте.Така и не разбрахте ,че ние нямаме думата и няма как като самостоятелна държава да си отменим пандемията и ваксинирането .В съюз сме и сме зависими.! Кой разбрал разбрал.! И въпреки всичко Кирил се опитва да направи каквото може.Ако не е Кирил ,който и да дойде на власт всички ще бъдат подложени на тези изпитания .Тук вече навлизаме в други теми, ама няма как всичко да ни разкрият хората има и тайни.!!!

Gorica ManchevaНека мине една година и ще си кажем мнението! Още е много рано да даваме оценка!

Ivanka ToromanovaДа,доволна съм,но за един месец какво да се направи.Но не желая задължителни зелени сертификати те трябва да бъдат премахнати

Йорданка ДинковаБойко 12 години си правеше каквото си иска нека да мине време и тогава ще се коментира .

Donka BorisovaДа. Но не ги оставят да работят. Не знам какво си представят тези които непрекъснато ръчкат. Как за един ден може да се оправят нещата които които толкова години са били неглижирани.

Penka BuhalovaДа Надявам се да върнат поне част от откраднатите пари и като умни млади хора да върнат самочувствието на българина.,да подобрят благосъстоянието ни !

Цвета РеджоваОчакванията и доверието ми беше много по-голямо ,но досега нищо в тъмно ! Поредното разочарование ! И с пенсиите ни излъгаха !

Соня МариноваЕ много бързаш като резултат другите с години Нищо не направиха вие искате за два месеца България да цъфти търпение му е майката

Mariana SaparevskaИвана Минчева 2009 и други като теб говореха така за Боко но какво се оказа!?Просто Киро върви по неговата магистрала!!!

Мненията са буквално хиляди, това е една много малка част .

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ В ТЕЧЕНИЕ НА АКТУАЛНИТЕ НОВИНИ ОТ ДЕНЯ, НАТИСНЕТЕ ЧЕРВЕНАТА КАМБАНКА , КОЯТО ВИ ИЗЛИЗА В ДОЛНИЯТ ДЕСЕН ЪГЪЛ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.