• сб. ян. 29th, 2022

Костадинов: Ицо Хазарта нарече лекари, студенти и пенсионери „шепа нещастни фашисти“. Копира Борисов

Byking-of-net.com

ян. 13, 2022

Току що научих, че Христо Петров, депутат от ПП, се обърнал към участниците във вчерашния протест с думите, цитирам: “шепа нещастни фашисти”. Това написа в съобщения на личния си профил и на страницата на партията във Фейсбук лидерът на Възраждане Костадин Костадинов.

“Уважавам правото на лично мнение на всеки човек. Разбирам реакцията на господин Петров, все пак само след 1 месец управляващите се срещнаха с “народната любов”, но не разбирам едно нещо и сега ще ви го споделя.

Тъй като протестът вчера беше на всички свободни хора, а не само на Възраждане, както добре се спекулира в медиите, Христо Петров нарече хора от браншовите организации, лекари, студенти, пенсионери и майки на деца с увреждания, всички тези хора, които няколко часа измръзнаха на студа, за да се борят против доказано НЕЕФЕКТИВНИТЕ мерки срещу кoвид, “шепа нещастни фашисти”?

Ето това не разбирам! Има начини и методи, по които може да обориш всеки свой опонент, опитът за нападки и обиди от трибуната на парламента, говори само за едно: страх.

При Борисов бяхме “тулупи” и “маргинали”, при промяната сме “шепа нещастни фашисти”. Имам лошото предчувствие, че след “промяна” ще има тежка катастрофа. Новите управляващи са наследили от предшествениците си една рядката болест, която спохожда самозабравили се управници, и тя се нарича късогледство”, се казва още в публикацията на Костадинов.

Отговорът на Костадинов е във връзка с изказването по-рано днес на депутата от „Продължаваме Промяната” Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, който коментира от трибуната на Народното събрание протеста, организиран от „Възраждане“ в сряда. Той анонсира изявлението си като „един обикновен въпрос”.

„Ако аз утре реша и извикам 500 или 1000 души от хората, които са гласували за мен, и им кажа: Елате да влезете незаконно в парламента, да поблъскате полицаи – ще ви платя автобусите, а може да ви дам и по 40 лв., не е ли правилно господин главният прокурор да поиска моя депутатски имунитет, да бъда съден и вкаран в затвора? Въпросът ми е много прост: Дали в закона пише, че той е правен само за мен, или и за шепа нещастни фашисти”, попита Петров.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.