• пт. ян. 28th, 2022

Копринка Червенкова: Протестът на „Възраждане“ е преброяване на партийните активисти

Byking-of-net.com

ян. 12, 2022

„Протестът, организиран от „Възраждане“ в София, е колатерална щета в цялата ситуация. Тази акция е преброяване на партийните активисти, това ще последва като резултат. Това е и заявка за капацитет на партията да върши нещо. Протестът не е опасен, той е малко като разходка до София. Би бил опасен, ако се организира срещу цените на тока, на хранителните продукти. Социалният протест е по-опасен от този, за който дори не разбрах какво искат, защото се говорят само клишета“.

Това каза пред БНР журналистът Копринка Червенкова.

Според нея, ако партията остане на равнище сертификати, няма шанс да продължи за дълго в активната политика.

„Костадин Костадинов е прекалено словоохотлив, трябва да обере агресията в говореното, за да има успех. Българинът е скептик и не вярва на такива словоохотливи лозунги“.

В предаването „12+3“ журналистът направи коментар за първите месеци на новите управляващи:

„Трябва да се даде толеранс. Те още не са си направили екипите. Както са разпределени министерствата и както им е дадена възможност да си правят екипите, така ще се разбере коя партия какво може. Отсега тръгва битката за следващите избори. Които няма да са след четири години, а по-рано. Но зависи как ще тръгнат нещата. Пред това правителство има два тежки проблема – РСМ и НАТО“.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.