• вт. ян. 25th, 2022

Вицепремиерът Калина Константинова: Приветстваме всяка форма на протест

Byking-of-net.com

ян. 12, 2022

Приветстваме формата на протест. Много от нас доста дълго време са прекарали по площадите през последните години, така че всяка форма на свободно изразяване е добре дошла. Това заяви пред журналисти вицепремиерът по ефективното управление Калина Константинова, която коментира протестите против зеления сертификат пред сградата на Народното събрание, предаде БТА.

Вицепремиерът посочи, че не вижда смисъл да се среща с представители на протестиращите, тъй като те искат среща с премиера Кирил Петков, когото тя замества за времето на неговата карантина.

„Искат лична среща с премиера, могат да я получат след като той излезе от карантина в петък“, посочи Калина Константинова.

„Аз съм заместник, който подписва, за да може чисто административно процесите да вървят. Той води комуникация и в момента, не се е скрил от никого. Няма някакво ниво на спешност, че да не може се да изчака два дни, докато могат да се видят физически“, допълни тя.

„Партия „Възраждане“ е парламентарно представена партия, така че те имат място на масата на вземане на решения. Форма на диалог за тях съществува“, посочи Константинова за организаторите на протеста от най-малката парламентарна група.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *