• сб. ян. 29th, 2022

(Анкета) Два месеца след изборите, доволни ли сте от управлението на Кирил Петков?

Byking-of-net.com

ян. 12, 2022

Изминаха два месеца от последните избори, на които по-големият процент от хората заложиха на Кирил Петков да „оправи държавата“.

Два месеца след изборите, доволни ли сте от управлението на Кирил Петков?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
16 thoughts on “(Анкета) Два месеца след изборите, доволни ли сте от управлението на Кирил Петков?”
  1. Преди да вкарат другите, нека те да влязат първи да направят показно, че всички са за там тез дето ги подкрепяш

 1. Една характерна българска черта е неточността и ето затова се изненадвам от желанието на природонаселението да се случи всичко тук и сега. Огромна част от тези умници изобщо няма представа за какво става дума, но иска и дава съвети и се бунтува, видиш ли, че и тези нищо не правят. Не искам да обиждам никого, но колкото човек е по-ограничен и слабо образован, толкова повече разбира и знае всичко. Не цадължавам никого, изказвам лично мнение.
  А

  1. Олга, абсолютно съм съгласна с Вашето мнение.
   Аз подкрепям Правителството на Кирил Петков и се гордея, че Промяната започна на всички нива.
   Когато има нужда да се изчисти една силно замърсена къща, в която са живели хора без никакви хигиенни навици, правили са само купони и са рушили е нужно много повече време да се въведе ред и чистота.
   Първо трябва да се изхвърли боклука, да се почисти и да се направи основен ремонт за да е чисто и приятно за живеене.
   Символично сравнение с положението в България. Това, което оставиха управлението на ГЕРБ продължава да пречи и вони.
   Корупцията на различни нива е огромна, вярата в доброто е загубена, мините са заложени в енергетиката и кой знае още на колко места, страхът от възмездие е толкова силен при бившите управници, че се съпротивляват със зъби и нокти за да не получат нужното наказание.
   Както се казва в поговорката, змията най-силно хапе преди смъртта си.
   Виждам една огромна разлика в положителна посока след като дойде на власт новото правителство.
   И виждам, че то работи, новото правителство на Кирил Петков СЛУЖИ НА НАРОДА, ПРИЕМА ЗАКОНИ СЪС МИСЪЛ ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ, А НЕ ПОПУЛИСТКИ ДЕЙСТВИЯ.

 2. Извинете но ще бъда откровенна и ще кажа това което мисля. Не съм доволна от Кирил Петков. За това ли се бори той за това място? Да помогне на народа или да въведе фашизма в България? Аз съм в Италия и виждам как народа измира от ваксините и зеления сертификат не е нужен а само пречи да работят хората и да плащат въпреки ваксините тампони за да отиват на работа. Това ни очаква и в България. Тези ваксини убиват а не лекуват. Това го знае всеки от нас. Бизнес с здравето на хората. На кого е нужно всичко това, на шепа хора..Моля правителството на България да помисли и спре този геноцит да влезе в нашата страна.

  1. Абсолютно правилно.
   От февруари Италия влиза в червената зона .На фона на голям % ваксинирани. Защо?Е първият ми въпрос, когато са ваксинирани и би трябвало да са със стаден имунитет.

   1. Имах вяра и надежда,че ще се случи промяната,че нещата ще са справедливи.Но за пенсионерите промяна няма.При Борисов вдигаха с много повече мин.пенсия.При новите управляващи е същото.При Борисов средни пенсии падаха към мин.пенсия,но и сега е така.При Борисов освен мин.пенсия се вдигна повече и максималната,но и при сегашните управляващи е същото.Борисов не преизчисли пенсиите чрез актуален осигурителен доход и старите пенсии изостанаха в пъти,но и при новите управляващи е същото.Днешните управляващи убиха надеждата на пенсионерите за промяна,за справедливост!

 3. От какво трябва да съм доволен? Може би от цените? Може би от управлението на ковид? Може би от разтежа на икономиката? А може би вече не се краде? А може би трябва да съм доволен ,че шуробаджанащината цъвти. Единствено тя и ифлацията са в разцвет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.