• вт. ян. 25th, 2022

Илиев: Опитах се да спася приятеля си, но той издъхна в ръцете ми. Доктора каза „няма да го бъде“

Byking-of-net.com

ян. 11, 2022
кадър Нова тв

В нощта на убийството вече спях. Децата ме събудиха и ми казаха, че става нещо навън с един мой приятел. Празнували са раждането на сина му. Веднага без да мисля, слязох да видя какво става. Приятел на дъщеря ми слезе долу и видя, че на тротоара до игрището лежи мъж. Един друг мъж държеше някаква кърпа или блуза и притискаше областта под брадата му. 

Това разказа пред Нова тв Ангел Илиев за убийството в столичния кв. Люлин, станало в неделя вечер. Причината е междусъседски спор за шум, който обаче завърши фатално. 

Попитах какво става, а той отвърна, че са го наръгали. Казах му да ми покаже. Имам някакви познания и видях, че раната е на около 10 см от гръкляна вдясно. Не течеше навън, а вероятно беше тръгнала навътре. Нападателят вече го нямаше, разказа той. 

Видели са го хората обаче. Всички се опитахме да помогнем да спасим момчето. Смених човека, който притискаше раната и аз започнах да го притискам, опитах се да го събудя с шамарчета, за да го възбудя, но той само изхрипа, ритна с крака и край. Той почина в ръцете ми, спомня си Илиев. 

Лъжа е,  че момчето е починало в линейката. Поредната лъжа. Линейката дойде след повече от 30 минути. Докторът слезе, видя раната, махна с ръка и каза „няма да го бъде“.

Много хора са видели нападателя, дали са показания. Този човек е познат, живее във входа на третия етаж. Не е слух, че употребява наркотици. Той е наркоман, който както иска да го приема. Създавал е проблеми на моите деца и на други деца. Той е неадекватен, посочи той.

Къде са институциите? Къде е Бърза помощ? Лекар ли е това!?,допълни той. 

Източник: петел.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *