• сб. ян. 29th, 2022

Илиян Илиев е убитият в „Люлин“ млад мъж

Byking-of-net.com

ян. 10, 2022
Кадър Евроком 

26-годишният Илиян Илиев – Чико е убитият в „Люлин“ млад мъж. 

Той е празнувал там раждането на дете на свой приятел.

Излязоха потресаващи подробности за убийството му, което по всяка вероятност е станало след забележка заради зарята, която е пусната по време на празненството.

Илиян е починал в линейката на път за болницата.

„От половин час съм „на аварийки“ и просто не мога да продължа… 

В какъв свят живеем, мамка му?! Илианката го няма вече. Убит снощи. С множество прободни рани. От някакъв изрод.“, съобщи главният редактор на Топ спорт Ангел Домусчиев.

„Намушкан зверски, защото с приятели пуснали заря в чест на друг техен приятел, станал баща. Чух зарята. Стана ми приятно, когато я чух. Не очаквах, че ще е с фатален край за мой приятел.

Илианката. Винаги мъж на място, ГОЛЯМ мъж. Човек, който имаше ОГРОМНО сърце.

Не мога и не искам да го повярвам. Дано онзи си получи заслуженото. Но момчето няма да се върне.

Заря! За Илиан! Обичам те, братле. Вечна ти памет!“

Илиян участвал в благотворителните търгове. „Винаги готов да помогне. Добрите си отиват. Гадовете са тук и се крият от полицията. След това ги развеждат по съдебни зали. Дават им несъстоятелни присъди и продължават да дишат въздуха на добрите. В тази ТЕРИТОРИЯ е така…“, посочва Домусчиев.

„На моят голям брат в живота му се роди син! Обичам те“, написал Илиян във фейсбук вчера в 21,31 часа. Затова се събрали да празнуват. Илиев получил и втори добри новини. Любимият му „Ювентус“ обърна „Рома“ и от 3:1 успя да спечели мача с 3:4, а вратарят на торинци Войсчек Сченсни спаси дузпа насред Рим, пише 24 часа.

Илиян е спортист, бивш боксьор. Вместо да се влее в престъпните среди, решава да се развива в бокса. Отказва се, след като му предлагат да продаде мач. Затова напуска и става шофьор на такси. Участвал е в множество благотворителни каузи, както и в обучения на деца. През миналата година той загубил баща си.

На място са изпратени екипи на Столичната дирекция на вътрешните работи. Полицията разследва случая. Криминалистите знаят кой е убиецът и го издирват.

Източник: петел.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.