• вт. ян. 25th, 2022

Христо Гаджев, ГЕРБ: Причината за съществуването на Рашков в политиката е да дискредитира ГЕРБ

Byking-of-net.com

ян. 5, 2022

Ние вчера излязохме с позиция, че повече няма да търпим и ще се видим в съда с г-н Рашков, за да защити своите лъжи. Причината за съществуването на Рашков в политиката е да изнася лъжи и да дискредитира ГЕРБ, коментира депутатът Христо Гаджев вчерашния скандал с изнесените данни от разследването за „Хемус“.

На въпрос дали ГЕРБ е финансирана с държавни средства Гаджев заяви: „Категорично не“.
„Такъв беше и случаят с подслушванията, който се оказа едно голямо нищо. Четох документите в МВР в които няма нищо секретно, а той ги засекрети“, каза депутатът.
За зеления сертификат в парламента Гаджев заяви, че позицията на ГЕРБ е единна – каквото важи за българските граждани, трябва да важи и за народните представители.

„За съжаление и този проект за решение, предложен от „Демократична България“ също създава възможност за предимство и един вид богоизибране на хората, които работят в момента, защото предлага тестовете на хората, които не са ваксинирани, да се плащат от данъкоплатеца“, подчерта той.

Гаджев заяви, че ГЕРБ ще предложат отпадането на тези текстове и всеки депутат, който не иска да се ваксинира, да си плаща сам тестовете.
„Първата точка, която трябва да бъде гледана днес, е енергийното подпомагане на бизнеса. Ние сме внесли проект за решение още миналата година и реално се оказва, че различните работодателски и бизнес асоциации искат точно този модел – предлагаме този проект да бъде гледан в Народното събрание“, заяви Гаджев.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *