• пт. ян. 28th, 2022

Диана Дамянова и Александър Бойчев ще са пиарите на шефа на парламента

Byking-of-net.com

ян. 5, 2022

Депутати от управляващото мнозинство и опозицията са възнегодували остро срещу недоглеждането и дублирането на началните часове на заседанията на комисии в Народното събрание.

“Не сме клонинги, как да присъстваме едновременно в две различни зали по едно и също време”, гневно коментираха избраници от ДБ, БСП и ГЕРБ.

Проблем за днес, когато е и първото пленарно заседание на 47-ото НС, се оказаха, например, парламентарните комисии по образование и социална политика, които са с начален час 14,30 часа. Въпреки недоволството на депутати, които са и в двете комисии, председателите на съответните не промениха часовете, обявени на сайта на парламента.

Освен това въпросните заседания са и в двете сгради на Народното събрание. Комисията по образование ще е в зала “Изток”, а социалната – в сградата на бившия Партиен дом.

Икономическата комисия пък вече е заела зала “Запад” в сградата на площад “Народно събрание” и тя ще заседава от 14,15 часа.

Хаосът с насрочването на заседания на парламентарните комисии ще бъде поставен пред Председателски съвет сутринта днес, увериха от ръководствата на парламентарните групи.

Председателят на парламента Никола Минчев поздрави вчера ресорните журналисти за 2022 година и представи екипа си за “Връзки с обществеността” Диана Дамянова и Александър Бойчев.

Източник: Труд

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.