• чт. ян. 27th, 2022

Борисов се подигра на Кирил Петков и момчето шахматист

Byking-of-net.com

ян. 4, 2022
Кадър Б.Борисов

Бойко Борисов се подигра на Кирил Петков и детето щахматист на Нова година.

„Шах може да играе всеки, Нова година е. Не се заяждайте с това. Днешната ни пресконференция беше продиктувана от един анализ във в. „Сега“. Той беше мотивиран и точен. Като го разледахме, излязоха тези числа. Времето на пиара отдавна мина, дето се вика, близо година вече те са управляващи. И те не могат, докато бяха министри, да не са виждали тези числа и да не са направили мерки, с които това да се забави, както го правехме ние. 9 млрд. за декември, да не се говори в медиите за това, да не се говори за този рекорден разход“, коментира председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде Евроком.

„В същото време около 3 млрд. са по доверителни сметки. Да, ние сме го правили, слагахме по 1 млрд. за саниране, за да знаят малките компании, че ще работят и другата година, за да си напазаруват и да им излезе по-евтино. Такава сметка беше и в строителството, за да могат да си купят евтин метал. Аз твърдя, че след приказките си по нас, тези хора няма да построят нищо. При цените на този метал, 60% ще им е всеки договор нагоре? Велоалея няма да направят, чисто обектовно е. Субективно е, че ги е страх, защото ще питаме защо спряхте евтината цена и договори? Защо го направихте?“, попита лидерът на ГЕРБ.

„Продължаваме да сме единствени без план за възстановяване. В тази криза на вас не ви прави впечатление. Това са елементарни неща. Ако ние бяхме на власт, вашите емисии щяха да започват така – първа новина – рекордна смъртност, втора – рекордни цени на горивата, провал в бюджета, в плана, нулева година за еврофондовете, няма да има еврозона и то щеше да дойде спортът и времето. Това щяха да бъдат вашите новини, ако управлявахме ние. Нали говорим за свобода на медиите и обективно отразяване? Кое от тези неща ги има във вашите новини?“, допълни Бойко Борисов.

Източник : петел.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.