• ср. ян. 19th, 2022

Божидар Божанов: Опитват се да кадруват от мое има с фразата ‘министърът ме праща’

Byking-of-net.com

ян. 3, 2022

Министърът на електронното управление Божидар Божанов предупреди, че от негово име се опитват да кадруват със стандартната фраза „Министърът ме праща“, пише OFFNews

„В последните седмици чух от няколко места за хора, които твърдят, че аз ги изпращам или че са мои близки. В нито един от случаите дори не бях чувал за тези хора, камо ли да ги изпращам“, написа той във фейсбук.

Божанов призовава всеки, който научи за такова поведение, да го информира.

Ето какво написа Божанов в социалната мрежа:

В последната седмица чух от няколко места за хора, които твърдят, че аз ги изпращам или че са ми близки. В нито един от случаите дори не бях чувал за тези хора, камо ли да го изпращам.

„Министърът ме праща“ е стандартен интригантски подход и вероятно се случва постоянно, но използвам началото на мандата, за да отбележа, че ако „пращам“ някого, ще е недвусмислено – ще бъде в списъка на съветници и експерти, които ще обявим на сайта на министерството, когато създадем такова след месец.

Предполагам, че в мътната политическа среда от последните десетилетия, е било съвсем очаквано министър да изпраща странни лица, за да му уреждат кадруване/поръчки/схеми. И съответно като се появи някой, дето го „праща министърът“, човек си казва „е, нищо ново под слънцето“.
Ако някой някъде „изгрее“ от мое име и не е част от политическия ми кабинет, и вместо за реформи иска да говори за назначения или уреждане на поръчки, ми сигнализирайте.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *