• пт. ян. 28th, 2022

Бургаските съветници от ВМРО прекратиха коалиционните си взаимоотношения с ГЕРБ

Byking-of-net.com

дек. 23, 2021

Д-р Георги Дракалиев и Николай Стоянов, общински съветници от ВМРО прекратиха коалиционните си взаимоотношения с ПП ГЕРБ и нaпуснаха общата им група с представителите на тази партия в Общински съвет – Бургас, съобщава БНР.

За БНР-Бургас Стоянов поясни:

„В последно време е видно, че имаме някой разминавания. Това се видя и на последната сесия- по няколко докладни гласувахме различно. Няма да се включаваме към други групи, нито ще създаваме нова, продължаваме.“

Дракалиев допълва: В действителност през последните няколко месеца се получиха някои политически, пък и идеологически противопоставяния между нас и някои от колегите от групата на ГЕРБ. Това затруднява общата ни работа. Срещаме и липса на подкрепа към наши инициативи и смятаме, че самостоятелно бихме могли по-свободно да работим. Затова решихме да излезем от групата и да продължим активната си работа като подкрепяме всички добри решения за Бургас, независимо от кого са предложени.

Двамата заявяват, че ще продължат активно да защитават интересите на своите съграждани и да предлагат решения в полза на Бургас, както и да подкрепят такива, независимо от кого са предложени.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.