• вт. ян. 25th, 2022

Харизанов: Защо премиерът Петков взима БАБХ, след като се занимава с хранителлни добавки?

Byking-of-net.com

дек. 19, 2021

Темата за лидера на ГЕРБ – това не е тема табу, няма такава. Тя органично не съществува. Борисов няма да свикне да губи. Но това зависи от делата, а не от личното им виждане за победа и загуба. Битката сега е между ляво-либерално и дясно-консервативно. Ще видим накъде ще завие обществото – това е въпрос, който е рано да си задаваме. Това коментира в студиото на БНТ анализаторът Георги Харизанов.

Обществото, медиите и политиците са дали един толеранс на кабинета, за да се види какво смята да прави. Но още на третия ден се развенчаха много митове. Какво пречи тогава на третия ден да се пита защо премиерът Петков взима на свое лично разпореждане Агенцията по безопасност на храните (БАБХ), при все че се занимава с хранителни добавки… Крайно време е рекламните изречения да бъдат заместени с дела, посочи анализаторът.

Интересно ми е като се говори за реформа в съдебната система, с фиксирането в една персонална промяна, как точно ще се случи промяната, посочи Харизанов.

С лека ирония той сподели, че ще наблюдава с огромен интерес как ще се прави военен мост до Русе, който ще се използва и с други цели.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *