• ср. ян. 19th, 2022

Галя Георгиева: Този човек е най- голямата грешка за обществото ,този човек трябваше много отдавна да е при бай Ставри заедно със Борисов и сие!

Byking-of-net.com

дек. 19, 2021

Иван Гешев определено събира множество негативни коментари по свой адрес както в социалните мрежи от граждани, така и от масата от политиците.

Само преди два дена и новият министър на правосъдието го попита кога ще си подаде оставката , въпреки милият цет от Гешев към нея.

А ето и малка част от коментарите към Главния прокурор, след анкетата „Дали Иван Гешев трябва да подаде оставка“. За жалост или не преобладават силно негативните:

Галя ГеоргиеваТози човек е най -голямата грешка за обществото ,този човек трябваше много отдавна да е при бай Ставри заедно със Борисов и сие!

Зоя Василева Трябва да бъде изритан от Прокуратурата !!!

Живко КараколевНародът трябва да се вдигне на общонационален протест ,а не да чака,действията на правителството да се протичат във времето!

Добринка ГецоваДА НА ВСЯКА ЦЕНА.ГЕРБ И ГЕШЕВ ГОВОРЯТ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ. НО КОЯ???,,КРИВО РАЗБРАНАТА ДЕМОКРАЦИЯ,,,МНОГО МИЛЬОНИ И МИЛЯРДИ ОКРАДЕНИ ОТ НАРОДА? ДА БЯГАШ ОТ ПОЛИЦИЯТА И СЕ ДЪРЖИШ АРОГАНТНО СЪС СЛУЖИТЕЛИТЕ НА РЕДА.ДА КАРАШ ИЗДИРВАНА ОТ ИНТЕРПОЛ КОЛА? ДА БИЯТ БЕЗЗАЩИТНИ ПРОТИСТИРАЩИ ИЗЛЕЗЛИ ПО УЛИЦИТЕ НЕ ОТ ДОБЪР ЖИВОТ? ТОВА ЛИЕ ДЕМОКРАЦИЯТА ,КОЯТО ИСКАМЕ.? И ОЩЕ КАКВО ЛИ НЕ? КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА И ДЕЙСТВАЩИЯТ ГЛАВЕН ПРОКУРОР???ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ СКОРО!!!!

Таня КалофероваДори много закасня, спотайва се като огоена свиня в Герберски умирисан свинарник! Вън мършо престъпна!

Весела КънчеваАко има поне малко останало достойнство-да.

Plamen KovachevОставката е най -малкото..Гешев е много зависим от толупЪ и Шиши,и се превърна в техен слуга,даже им е роб…Но затвора е задължителен и за тримата+Севда+Влади Горанов който вече избяга в топлите страни,и не на последно място,Цецо апартамента..

Svetlana TrifonovaЗадължително трябва!👍Но, оставката е най-малкото което трябва да направи, трябва да отговаря за наглото си поведение и безхаберие за времето през което заема този пост!🤨🤨🤨

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *