• чт. ян. 27th, 2022

Калина Константинова: Ще има четирима вицепремиери

Byking-of-net.com

дек. 7, 2021

По никакъв начин това, което видяхте по време на дискусиите, постигнахме огромно съгласие. Диалогичността не се е променила, не виждам причина да няма подписано съвсем скоро споразумение.

Това заяви в студиото на БТВ депутатът от ПП Калина Константинова.

По думите й ясни са приоритетите на новото правителство. Избистря се каква е структурата, която ще отговаря на тези приоритети. Всяка партия ще има свои приоритети, ще бъде представена и с вицепремиер, уточни тя.

Константинова обясни, че предвид това, че споразумението не е подписано, затова няма резон някой да е водил разговори с нея за министерски пост. Що се отнася до това дали Нинова ще получи вицепремиерски пост ще стане ясно, когато се подпише споразумението.
Не мога да кажа, това ще стане ясно, когато се подпише споразумението. Всичко се затваря едновременно – и структура, и мерки, и кандидатурите за министър и вицепремиер.

Всеки лидер ще представи кандидатурите за министър, които са с най-висока експертиза и авторитет в партиите. Така ще бъде и в нашата партия. На този етап имаме предложение за министри, но не и одобрени имена за министри, коментира Константинова.

Тя подчерта, че ще има четирима вицепремиери.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.