• вт. ян. 25th, 2022

Петър Николов, ГЕРБ, към Кирил Петков: Този, който се опита да смени г-жа Фандъкова, ще загази

Byking-of-net.com

дек. 5, 2021

Този, който се опита да смени г-жа Фандъкова, ще загази, зарече се Петър Николов в отговор на заканата на лидера на ПП кметът на София да бъде сменен

„Продължаваме промяната“ спечелиха тези избори и от ГЕРБ – СДС ще дадем три месеца толерантност, това каза в предаването „Седмицата“ по Дарик радио депутатът Петър Николов.

Водещата партия в нашата коалиция е ГЕРБ и не виждам да бъдем безкомпромисна опозиция, подчерта Николов, в отговор на въпрос дали ще бъдат точно такава опозиция.

Този, който се опита да смени г-жа Фандъкова, ще загази – така Николов коментира думите на Кирил Петков, който също бе гост в че е време кметът на София да бъде сменен.

Слави Трифонов напътствал Петков с какъв аршин да избира всички министри в новия кабинет

Тежки институционални кризи прогнозира още Николов, защото според него заявките се за смяна на главния прокурор, на кмета на София.

Ако Бойко Рашков остане вътрешен министър, това ще е една от най-големите грешки на новото управление, подчерта още Петър Николов.

Той посочи, че има вътрешно разцепление в партиите на промяната и е възможно в течение на времето това да доведе до проблеми в политиката на новото управление.

Големият проблем на ГЕРБ е смяната на поколенията, подчерта Николов.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *