• вт. ян. 25th, 2022

Костадинов към депутатите: Кукловоди на дългогодишно национално предателство – продавате народа и държавата за жълти стотинки

Byking-of-net.com

дек. 4, 2021

България няма нужда от страхливи и продажни управници, а от хора, които защитават националните й интереси. Много от вас в тази зала, а и извън нея, кукловоди на едно дългогодишно национално предателство, продават народът и държавата за жълти стотинки. Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„От днес започна да тече последният срок, в който България може да се оттласне от дъното и ние, които сме сега тук, сме длъжни за изправим отново на крака нашата държава. Досега тя винаги е оцелявала, въпреки, че т.нар. „политическа класа“ успя да я доведе до положение, в което разпъната между великите сили, просто не може да си поеме дъх. Днес народът ни заслужава нови решителни и откровени водачи. Крайно време е българската политика да бъде управлявана от достойни мъже“, заяви той и припомни думите на Радой Ралин: „Беше време турско, дойде време мижитурско“.

frognews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *