• сб. ян. 29th, 2022

Иван Димитров, ДСБ: Да работим с БСП бе най-тежкото решение

Byking-of-net.com

дек. 4, 2021

„Да работим с БСП бе едно от най-тежките решения, които трябваше да вземем, но в три поредни избора народът така постави ситуацията. Хората искат да има правителство, което да сложи край на модела, наложен от миналото управление“, това каза в „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA NEWS зам.-председателят на ПГ на „Демократична България“ Иван Димитров, представител на Демократи за силна България.

Той информира, че все още се дебатира по отношение на структурата на кабинета, както и по някои политики.

„Ако не сме съгласни с всички лица в правителството, няма да бъде подписано споразумение и съответно няма да има правителство“, категоричен бе Иван Димитров.

„Демократична България“ има много експерти във всички сфери. Съдебната е една от тях, както в дигитализацията на управлението, екологията. Съдебната реформа трябва да бъде започната и направена от парламента“, заяви още Димитров.

За него вероятността Кирил Петков да е премиер е към 99%.

Иван Димитров разясни, че с БСП не са водени разговори за това Корнелия Нинова да бъде председател на парламента, а самата длъжност да е на ротационен принцип. Като нещо, по което могат да работят със социалистите, той посочи съдебната реформа.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.