• сб. ян. 29th, 2022

Андрей Райчев: Революцията приключи, дори и да се провалят „новите“, вече няма да е същото

Byking-of-net.com

дек. 4, 2021

„Радвам се, че революцията свърши. Дори и новите да се провалят, няма да е същото. Правителството ще е временно състояние, защото то няма да има стабилни основи, но това е новият наш живот. Ще виждаме нови БСП, ГЕРБ, Слави и т.н. Много се надявам партиите да не причинят това на народа, да не се състави правителство. Най-големият ми страх е от президентска република. Винаги се появява един човек като Фердинанд, Борис III и Тодор Живков, от чиято власт се излиза само чрез катастрофа“.

Това заяви  Андрей Райччев в студиото на БНТ, който бе заедно с Кънчо Стойчев и Първа Симеонов по повод 30-годишнината на Галъп у нас

„Управлението ще е такова, каквото е възможно да бъде. Аз съм оптимистичен, още повече, че млад човек става шеф на парламента. Вече старите муцуни омръзнаха на хората. Една вода трябва да се изхвърли и да се налее чиста, която обаче, както казват старите хора, трябва да мине през много камъни, за да се пречисти. Ключовият индикатор за бъдещата власт е дали ще раздава, или ще създава условия хората да просперират и подобрява съдебната система. За съжаление, до момента чувам, че и „новите“ обещават да раздават“, коментира социологът Кънчо Стойчев.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.