• чт. ян. 27th, 2022

Кирил Петков: Стигнахме дотук заради алчността и корумпирани лобисти. Това трябва да спре днес!

Byking-of-net.com

дек. 3, 2021

Време е да направим България, от която да се гордеем – наш дълг е да служим на българския народ, горд народ с велика история. Това каза от Кирил Петков от „Продължаваме промяната“ в декларация от името на парламентарната група на ПП.  
 
Време е да вложим смисъл в думите народен представител. Народен представител е човек, който представлява не само своите избиратели, а целия български народ. Наш дълг е да служим на българския народ, горд народ с велика история. Намира се на най-красивото кътче на страната. За съжаление прекалено дълго време народните представители преди нас не са с свършили добре работата. Затова българия е изправена пред огромни предизвикателства“, каза още Кирил Петков.

Как сме стигнали дотук. Къде са били народните представители, които е трябвало да решават проблемите? Отговорът се крие в няколко думи – алчност, егоизъм и нехайство, не на всички, но на много от тях“, допълни още Кирил Петков.

Стигнахме дотук заради алчността, егоизма и нехайството на много от бившите депутати. Тoва са просто корумпирани лобисти без никакъв истински бизнес. Дами и господа, това трябва да спре, трябва да спре днес, каза Кирил Петков.

Ние сме горд народ с велика история, намиращ се на най-красивото кътче на Земята. За съжаление много от миналите народни представители не са си свършили работата.

Близо 2 млн. от нашите сънародници са избрали за свой дом място извън България. На всеки площад нашите избиратели ни молеха да върнем младите хора обратно. Тези думи бяха изричани често през сълзи.

Какво да кажем за магистрала Хемус, за която се дават милиарди, а не се строи? Какво да кажем за цената на тока, а за прословутата ввъзка от Гърция? Как сме стигнали дотук?

Отговорът се крие само в няколко думи – алчност, егоизъм и нехайство – не на всички, но много от тях.

По разбитите ни пътища се разминават Ролс Ройси, Майбаси и Аудита на хора, закачили се под една или друга форма за държавния бюджет, които със спокойствие харчат данъците ни.

Това са просто корумпирани лобисти без никакъв истински бизнес. Дами и господа, това трябва да спре, това трябва да спре днес!пНека всеки един от нас като народен представител да каже – искам да бъда част от промяната, ще ги решим тези проблеми. Всички заедно да заявим – време е за нулева толерантност към корупцията. Време е за истинско правосъдие в България, където никой не се чувства безнаказан“, каза още Кирил Петков.

„Нека всички заедно да заявим: Време е за нулева толерантност към корупцията, нулева търпимост към кражбите, време да защитаваме истинските интереси на нашите избиратели без да ни е страх от т. нар. политически инвеститори.

Време е да направим Бъглария, от която се гордеем – време е за просперираща България.

Време е България да има репутация на държава партньор, на която се има доверие. Време е за иновации инвестииции и конкурентноспособност.

Време е за нас да вложим друг смисъл в думите народен представител, време е за всички нас да си свършим работата.“

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.