• ср. ян. 19th, 2022

Зам.-председателят на НС Цончо Ганев: Започваме да се борим за премахването на зеления сертификат

Byking-of-net.com

дек. 3, 2021

Присъствието на „Възраждане“ в парламента е логическата развръзка на една 8-годишна борба. Това, което се случва след изборите има своето логично обяснение. Хората не вярват, че думите ще се превърнат в действия. Ние от „Възраждане“ правим това, което сме обещали на хората.

Това заяви новоизбраният за заместник-председател на парламента от „Възраждане“ Цончо Ганев в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„Аз съм един от учредителите на „Възраждане“, започна той.

„Това с което ще започнем е да се борим за премахване на зеления сертификат. Статистиката показва, че държавите с висок процент ваксинирани, сега са в тотален локдаун. Да ни затворят по къщите ни – това ли искаме? Ако това се случи, ще реагираме. В момента децата ни са ограничени да ходят на училище. Нямаме безплатно образование, което е гарантирано по Конституция. Тестовете показват, че при 98% от тях няма COVID-19“, посочи Ганев.

„Аз не съм ваксиниран, нямам зелен сертификат. Ако имах, нямаше да го използвам. Преболедувал съм два пъти. Това не е редно, не е морално и не е честно спрямо всички нас. Възраждане не сме антиваксъри. Ние и семействата ни са ваксинирани според имунизационния календар на страната. Сега ни се налага силово една неизвестна субстанция“, смята представителят на „Възраждане“.

„Зелената сделка е подигравка с нас като народ. Тази програма е свързана със затварянето на ТЕЦ-овете ни“, обяви още Цончо Ганев.

„Влизайки в еврозоната ние губим валутния си борд. Ще наблюдаваме дълговата спирала, която гледахме в Гърция“, предупреди той.

„По отношение на екологията, ние сме за изграждането на новата електроцентрала. Ние сме и срещу внасянето на боклук и горенето му“, каза още зам.-председателят на НС.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *