• сб. ное. 27th, 2021

Мистерия! Намерен ли е осмият, спасил се от горящия автобус?

Byking-of-net.com

ное. 26, 2021

Снощи се разплете мистерията – защо има разминаване между списъка с ранени от катастрофата в „Пирогов“ и списъка с участниците в пътуването на македонската туристическа фирма.

В редакцията се обади Шади Салех, съобщи БНТ. Той обясни, че няма нищо общо с катастрофата. Български гражданин е. А в събота е приет в травматологията на „Пирогов“ заради счупена ръка. Оказва се, че в клиниката по погрешка са го вписали в списъка с ранените от магистрала „Струма“. Салех вече е изписан от болницата.

Мистерия обаче остава има ли осми оцелял и къде е той. Първоначалната информация бе за 45 жертви. След това официално бе съобщено за 46. Докато в четвъртък говорителят на главния прокурор Сийка Милева направи невероятно разкритие.   Намерихме 44 трупа. 7 са оцелелите. Остава голямата загадка къде е осмото лице, каза Милева и съобщи, че е говорила с мъж в „Пирогов“, който й казал, че се спасили 8 души. Тя му казала, че оцелелите са 7, но той бил категоричен – 8 се спасили през прозореца, броил ги! Работим по тази версии. Може да се касае и за недобър спомен на свидетеля, допълни Милева.На „Капитан Андреево“ е регистрирано, че в автобуса е имало 52 души. Ние намерихме 44 тела, в болница имаме 7 души. Това означава, че един от пътниците се е прекачил някъде, разясни Борислав Сарафов.

На бензиностанцията потвърдили, че пътници се разменяли между автобусите.

Но данни от Скопие внасят още по-голямо объркване.Директорът Института по съдебна медицина в Скопие Александър Станков е коментирал по телефона за „Слободен печат“, че са изследвани 44 цели тела на загинали в адската катастрофа.

Станков обаче твърди, че е видял и части от 45-о тяло. Така остава загадка има ли още един спасен и къде е той.

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK