• ср. дек. 1st, 2021

Васко Тодоров, БСП: Кметът на София откри неизползваем мост между „Люлин“ и Западния парк

Byking-of-net.com

ное. 24, 2021

За пореден път сме свидетели на вече познатата сцена – кметът на София открива обекти, снима се и демонстрира присъствие в града. А след това довършителните работи продължават дълго и изискват още средства и време. Това е част от местната политика на ГЕРБ.

Това заяви Васко Тодоров, общински съветник от „БСП за България“, по повод информацията, че Йорданка Фандъкова заедно с кмета на „Люлин“ Милко Младенов откриха неизползваем мост, който трябва да свързва Западния парк с „Люлин 10“.

Тодоров лично провери в какво състояние е строителният обект.

Общинският съветник обясни, че по данни от информационната табела строителните работи включват изграждането на две спортни площадки и мост, който да свързва „Люлин 10“ с парка.

„Детските площадки не са завършени. Мостът е изграден, но не може да бъде използван, тъй като около него има кал, пясък, а пътят е изровен“, разказа Тодоров.

banner

По думите му разрешението за строеж е издадено през месец ноември 2020 г. Строителната площадка е разкрита на 1 декември 2020 г. а срока за изпълнение е до 1 декември тази година. „Съоръжението няма как да бъде пуснато в експлоатация в срок, тъй като довършителните работи ще отнемат повече време“, смята той.

Васко Тодоров припомни и че реконструкцията на Западния парк е струвала на софиянци 15 млн. лева, от които 3 млн. лева са взети директно от бюджета на Столична община, а резултатът е плачевен.

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK