• вт. ное. 30th, 2021

Яна Балникова, ПП: Избрахме подход на диалог, не на ултиматуми

Byking-of-net.com

ное. 22, 2021

„Президентът показа, че застава твърдо срещу статуквото и всичко, зад което то стои. В тази връзка ние вярваме, че имахме нужда от президент, който да е готов за промяна и да подкрепя промените, които сега са необходими.“ Това каза пред БНР Яна Балникова, депутат от ПП и член на Инициативния комитет на Румен Радев за президентските избори. Балникова беше заместник-министър на икономиката в първото служебно правителство на Стефан Янев.

„Нямаме място за грешки. Имаме много кризи, които трябва да решим – на първо място здравната криза, но не само тя“, изтъкна Балникова в предаването „Преди всички“.

Ще има 18 ключови приоритета, по които ще се водят преговорите за кабинет, потвърди Балникова и увери, че ще се търсят общите неща с партиите, с които се преговаря, а когато се откроят различия, те ще бъдат обявени.
„И ще видим как ще процедираме с тях.“
Напълно реалистично е подходът на диалог, който сме избрали, да се окаже успешен, посочи Яна Балникова.
„Това не е подход на ултиматумите. Това е обединяващ подход, така че независимо от всички предизвикателства, които на всички са ни ясни, това е единственият печеливш подход в момента.“

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK