• вт. ное. 30th, 2021

Приключи предаването на изборните книжа в „Арена Армеец”

Byking-of-net.com

ное. 22, 2021

Приключи предаването на изборните книжа в „Арена Армеец”, съобщи Нова тв.
Обикновено в изборния ден ситуацията в залата е напрегната. Сега обаче работата на всички секционни комисии приключи в малките часове на нощта. Броени минути след края на изборния ден, първите бусове пристигнаха пред. С близо час по-рано от неделята на първия тур.   

Високата скорост се запази през цялата вечер. И на всеки час между 200 и 250 секции успяваха да приключат с предаването на протокола от машините. Този път членовете на комисиите трябваше да преброят много по-малко разписки и да ги опишат в един протокол. Което значително улесни работата им.

Около 10 вечерта пред залата се образуваха опашки, тъй като много бусове пристигнаха по едно и също време. И това обаче не доведе до напрежение. И до забавяне при отчитането. Така средно между 2 и 5 минути бяха необходими на всяка комисия, за да отчете резултата си.

Грешките в протоколите също бяха по-малко. Изборният маратон приключи около 1.30 часа след полунощ, когато и последните секции предадоха протоколите си. С това комисиите подобриха рекорда от юли – когато работата в „Арена армеец“ приключи за малко повече от 6 часа.

Източник: http://epicenter.bg//

banner
Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK