• сб. ное. 27th, 2021

Д-р Цветеслава Гълъбова: Формално Крим е под руска власт в момента, Радев нямаше друг отговор

Byking-of-net.com

ное. 22, 2021

Не знам как генерал Решетников да убеди 2 милиона и повече души да гласуват 22.11.2021 08:22 162 Снимка: Actualno.com Сподели Сподели Сподели   

Формално Крим е под руска власт в момента. Да, България е против тази незаконна анексия и по това спор няма. Въпросът към Румен Радев за Крим беше зададен така, че нямаше друг отговор. Това заяви психологът д-р Цветеслава Гълъбова, едно от лицата на Инициативния комитет, който издигна Радев за президент.

Според д-р Гълъбова, по нейните критерии Радев не е направил голям пропуск при предизборната кампания. Пред bTV тя заяви, че не може да каже дали Радев би отишъл в Крим, след като вече го канят. Това е спорен въпрос, но тъй като не разполагам с никакви доказателства как е протекъл изборният процес, честитя на победителя

„Не знам как генерал Решетников да убеди 2 милиона и повече души да гласуват”, коментира д-р Гълъбова за първото избиране на Радев за президент, с акцент, че ако Решетников е направил такъв аналитичен избор, значи бил много добър, след като над 2 млн. души мислели по същия начин. „Изборът на Радев и тогава, и сега е правилен”, вярва тя.

Д-р Гълъбова също така смята, че Радев е изборът на мнозинството, макар да има много ниска избирателна активност и . Не бива да забравяме и, че избирателните списъци са правени след преброяването от 2011 година – наясно сме, че ситуацията вече не е такава. И даде пример – при установени трайно зад граница българи, които са починали, ако няма уведомление от чуждата държава, то съответният човек остава в избирателните ни списъци.

Психиатърът обърна внимание и как Бойко Борисов 2 години като премиер не отиде в парламента, след въпрос дали сега няма много концентрация на власт в ръцете на Румен Радев. 

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK