• сб. ное. 27th, 2021

Радев ще гласува на балотажа в 11 часа, Йотова – в 12, Нинова – чак а в 17 часа

Byking-of-net.com

ное. 20, 2021

На 21 ноември, неделя, държавният глава Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще упражнят правото си на глас на втория тур на изборите за президент и вицепрезидент.

Президентът ще гласува 11.00 часа в Професионалната гимназия по транспорт „Макгахан” в София. (район „Слатина”, ул. „Кадемлия“ №15)

Вицепрезидентът ще упражни правото си на глас от 12.00 часа в Софийската професионална гимназия по електрoника „Джон Атанасов“. (ул. „Райко Алексиев“ №48)

Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще гласува  на 21 ноември от 17:00 часа в избирателна секция 48 в 25 ОУ „Д-р Петър Берон“ на ул. „Балканджи Йово“ №22 в район „Красно село“ в София.

На първия тур на изборте на президент Нинова посочи: „Гласувах за стабилна президентска институция, която дава сигурност, която обединява, която дава посока“.  Два дни след оповестяване на изборните резултати тур Нинова обвини Радев, че с подкрепата си за президентската партия „Продължаваме промяната“ той е работил срещу БСП и че по този начин на столетницата са отнети гласове в полза на ПП. Тя не посочи за кого ще гласува на втори тур.

 

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK