• вт. дек. 7th, 2021

Радев закрива кампанията си в Пловдив с шествие „С вас сме“. Кирил Петков и Асен Василев са с него

Byking-of-net.com

ное. 19, 2021

Радев закрива кампанията си преди втория тур на президентските избори в Пловдив с шествие „С вас сме“. С него е кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова.

 

В центъра на града сред множеството се появиха и съпредседателите на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев.

 

До Радев се оказа и зам.-председателят на БСП Кристиан Вигенин и водачът на червената листа в Русе Крум Зарков. В шествието е и лидерът на Изправи се.БГ Мая Манолова.

Радев и Йотова се здрависват с хората, спират и разменят по някоя дума с тях.

Спря ги и млад цигулар, който им изпълни химна и им пожела успех. „Бяхте блестящ на дебата вчера. Като „Миг – 29″ в небето“, каза още мъжът с цигулката.

banner

 

Преди Пловдив двамата бяха в Копривщица.

Ето какво написа Румен Радев във Фейсбук по повод на тази визита:

 

„Нашите предци в Копривщица с живота си показаха как трябва да се работи за България. Благодарим с Илияна Йотова на всички техни наследници, които пренесоха и отстояват и днес заветите и ценностите им за свобода и достойнство. Около тези ценности трябва да се гради бъдещето на нашата страна и именно с тях влязохме в битката за нова България.
Знаем, че победата няма да дойде лесно. Срещу президентската институция тече огромна последна мобилизация. Бившата власт, която натрупа много ресурси и влияние, все още е силна и продължава да задушава обществото ни. Но с нашата вяра, единна воля и чувство за дълг пред Родината всички трябва да се изправим в неделя и да гласуваме. Заедно имаме само един път – напред и победа!“

Очаквайте подробности

 

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK