• чт. дек. 9th, 2021

Първан Симеонов: Балотажът няма да е лесен за Радев, но той влиза като фаворит

Byking-of-net.com

ное. 19, 2021

Вчерашният дебат беше много важен за хората, които в неделя искат да направят информиран избор. Позициите снощи бяха изнесени, но не бяха доразвити заради липса на време. В дебата и Румен Радев, и Анастас Герджиков останаха в сигурните си теми и зони. Това коментира след единствения дебат между кандидатите за държавен глава социологът Боряна Димитрова.

„Герджиков направи грешка – рекламира Румен Радев като проруски човек, което се харесва на голяма част от обществото. Ахилесовата пета а Радев не е че е руски човек, а че напоследък е американски човек“, каза пред БНТ политологът Първан Симеонов.

Балотажът няма да е лесен за Радев, но той влиза като фаворит, каза Симеонов. Десните гласове вече са разпределени, каза още той.
„Два дни преди изборите има елементи, които се сгъстяват, а това е ненужно“, коментира Боряна Димитрова проблемът с вота от Турция и нахлуването на МВР в СУ.

„Че от Турция имаше много гласове е факт, но не бих се сърдил на съседката ни, а на политическата наивност. ДПС има механизма да мобилизира 80 000 гласа от Турция“, заяви политологът.
Гласувайте, защото тогава резултатът ще е по-задължаващ следващия президент, призова Първан Симеонов.

Очаквайте подробности

banner

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK