• вт. дек. 7th, 2021

Проф. Константинов: Твърденията, че Турция се меси във вота е тежък политически гаф

Byking-of-net.com

ное. 19, 2021

„Твърденията, че Турция се меси във вота е тежък външнополитически гаф, който си докарахме със собствената си глупост. Това може да произведе няколко десетки хиляди нарушители на българската граница, а ние нямаме сили да се справим с тях“, заяви за „Твоят ден“ по Нова нюз математикът проф. Михаил Константинов.

Той смята, че това е безобразие, което няма да отшуми скоро. „Влошаваме си отношенията с гражданите от турски произход в България. Това е чудовищна глупост“, допълни той.

По казуса с откритите отрязъци от контролни разписки в дома на кандидат за депутат математикът смята, че трябва да видим проверката между преброяването на контролните разписки и съдържанието на машинния протокол.

„Трябва да бъде показан и резултатът от проверката на машините за вота на 11 юли. Колкото по-късно дойдат, толкова по-малко хора ще повярват в нея“, подчерта той.

По темата с невъзможността някои карантинирани да гласуват, той сподели, че когато има няколко десетки хиляди гласуващи по домовете е възможно да има такива фаулове. Относно балотажа проф. Константинов коментира, че всичко е възможно.

banner

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK