• вт. ное. 30th, 2021

Проф. Балтов: Кацаров, слез от розовия облак и ти и спри предизборно да лъжеш хората!

Byking-of-net.com

ное. 19, 2021

„Кацаров, слез от розовия облак и ти и спри предизборно да лъжеш хората! В най-големите столични болници въобще НЕ усещат пандемията да е пречупена. Всеки ден броят на приетите в тежко състояние и броят на починалите е сходен! Спад не се забелязва!“. Това написа във фейсбук проф. Асен Балтов, бивш директор на „Пирогов“.

Ето какво казва още той в публикацията си:

„Първо: В най-големите столични болници въобще НЕ усещат пандемията да е пречупена. Всеки ден броят на приетите в тежко състояние и броят на починалите е сходен! Спад не се забелязва!

Второ: Едва от миналата седмица може да се каже, че лечебните заведения не изпитват отчайващ недостиг на най-необходимите медикаменти. През останалото време на четвъртата вълна липсваха най-масовите, най-ефикасните и най-евтините лекарства!

Трето: Доставчиците изнудват лечебните заведения да си платят задълженията, за си получат заявените количества лекарства и да продължат да спасяват животи!!!

banner

Четвърто: Проф. Герджиков каза абсолютната истина! В най-тежката вълна-четвъртата- доходите на моите колеги са спаднали с повече от 5%. Данните са на Националния статистически институт за третото тримесечие на ТАЗИ година!!!

Пето: Медиците на първа линия заслужават много повече и само припомням, че трудът им беше оценяван достойно до преди една година!“

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK