• сб. ное. 27th, 2021

Малина Едрева: Хвърлят ни и в етническа криза, след здравна, икономическа, образователна, социална

Byking-of-net.com

ное. 19, 2021

Малина Едрева

фейсбук

Разпознахме ли почерка. Този, готов да влезе в учебниците – известен като Костинбродската афера, пренесен към местните избори в София 2019 г., от вчера пред посолството на Турция. Има ли нещо, което не разчитаме – започвайки от личностите, през стила, методите, момента, целта.. ?

Тъжно и болно за страната ни, хвърлена в здравна, икономическа, образователна, социална кризи, а сега и в опити да бъде жертвана от познатите „герои“ и техните глашатаи И в етническа. 

Заради кандидата, подкрепящ анексирането на Крим от Путин. Заради дългата ръка на бившата ДС. Усещате ли я, чувате ли говорителите й ? От трибуната на министър на МВР- пресконференция вчера с цел да нагнети и влизането в Софийски университет. Нали не ни убягват тези прийоми …? 

Наистина дойде моментът за „Всеки сам решава“. Но след това всеки е отговорен да се огледа в себе си и носи отговорност от 1 л.ед.ч., и не мрънка.

Взимам назаем от Любо Дилов, за да опресня паметта ни:

Отпреди два дни Мая Манолова : „Гласувайте за Радев, за да не ни изберат президент в Турция”.

Първо, казва го човекът, който опищя 45-я парламент с призиви да се отварят колкото се може повече секции в чужбина.
Второ, казва го човекът, пряко произлязъл и работил дълги години като професионален политик за партията, която прогони българските турци, сменяйки насилствено имената им.
Третото, четвъртото и петото реших да ви ги спестя.

Но понеже съм паметлив, ще припомня, че имаше и един друг представител на нейната партия, опонент на д-р Желев, който му подвикваше преди три десетилетия: „Желю, ти си турчин с фес”.

Историята позабрави името му, затова и аз няма да ви го припомням.
Гласовете от Турция понякога носят два-три мандата повече на ДПС, понякога не им носят. Те никога не са променяли изборната картина в България. „

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK