• ср. дек. 1st, 2021

Проф.Балтов: Кацаров чете данните на НСИ за смъртността, както дяволът чете Евангелието

Byking-of-net.com

ное. 18, 2021

„Стойчо Кацаров чете данните на НСИ за смъртността, както дяволът чете Евангелието. Тестването сега е по-достъпно, съответно положителните случаи се увеличават. Колкото и да сравнява броя на починалите с броя на заразените, ХИЛЯДИТЕ изгубени животи са факт и са много повече в сравнение с предишните вълни“. Това написа във фейсбук бившият шеф на Пирогов проф. Асен Балтов.

„Дължите обяснения! Защо служебният премиер освобождава заместник-министър в ключово за справянето с пандемията министерство. Защо се “лишава” от играч в центъра на борбата! Каква е била оценката на министъра за него!?“, пита проф. Балтов.

„Димитър Петров беше машата на Стойчо Кацаров по няколко знакови наказателни акции в здравеопазването, включително и тази в Пирогов“, посочва той.

„И още нещо! Стойчо Кацаров чете данните на НСИ за смъртността, както дяволът чете Евангелието. Тестването сега е по-достъпно, съответно положителните случаи се увеличават. Колкото и да сравнява броя на починалите с броя на заразените, ХИЛЯДИТЕ изгубени животи са факт и са много повече в сравнение с предишните вълни. Обществото очаква обяснение и по този въпрос!

Слава Богу , че вълната затихва в естествен ход, а не заради измислените мерки на Кацаров, които всеки неваксиниран нарушава, както е намерил за възможно.“, казва бившият шеф на „Пирогов“.

banner

„Дано не съм лош пророк, но петата вълна ще покаже, провала на правителството на Румен Радев в борбата с пандемията.“, завършва той.

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK