• нд. ное. 28th, 2021

Проф. Герджиков: Възможно е да обърна резултата, говоря честно, около мен няма задкулисие!

Byking-of-net.com

ное. 17, 2021

Възможно е да обърна резултата. На първи тур целта бе да постигнем балотаж. Сега нещата се променят напълно. За другите кандидат-президентски двойки са гласували хора, които не са искали да подкрепят Радев.

Ще разберем на изборите, но според мен това означава много голяма подкрепа за мен.

Това заяви кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков в ефира на Нова телевизия.

Правовата държава не допуска задкулисие.Когато лидер на партия излезе и каже такова нещо, то трябва да се провери, коентира той думите на лидера на БСП от вчера, че задкулисието в БСП, ккоето било отглеждано от Борисов сега е при Радев и служебното правителство. 

Радев искаше да създаде нова партия и да обезсили съществуващите такива, допълни проф. Герджиков процесите от последните два месеца, когато от недрата на служебното правителство излезе новия проект на Петкав/Василев „Продължаваме промяната“..

Аз не отблъсквам и не привличам никого. Говоря честно, надявам се г-н Петков да направи работещо правителство, категоричен е той.

Ще работя с всяка партия, която е в парламента, както и с всеки български гражданин. Трябва незабавно да се състави кабинет и да има работещ парламент, смята проф. Герджиков.

Герджиков заяви, че е за всяко действие, което ще е за установяване на закоността.

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK