• ср. дек. 1st, 2021

Невяна Митева: Призовавам на балотажа да не позволяваме да бъдем затворници в собствената си държава

Byking-of-net.com

ное. 17, 2021

„Най-чувствителната тема за човека е да му отнемеш свободата, затова ви призовавам на 21-ви ноември да не позволяваме да бъдем затворници в собствената си държава. Вярваме, че има надпартийни, национални цели, към които да се стремим заедно. Не трябва да бъдем заложници на нашето бъдеще“, каза Невяна Митева на среща с граждани във Видин днес.

Кандидатът за вицепрезидент обиколи града и поздрави стотици видинчани, че са показали на цяла България как може да се постига резултат, когато има желание за промяна.

За съжаление, вчера станахме свидетели как лидерът на една от най-старите политически партии наруши мълчанието си, за което сама се упрекна. Все пак признанието й заслужава уважение, защото  българският народ трябва да знае за това зловещо задкулисие, за което никой досега не си позволяваше да говори открито, каза Невяна Митева пред хората.

Благодаря на госпожа Нинова за смелостта между двата тура да каже на българския народ какво се случва с нейната партия. Не само нейната партия е засегната, засегнати са всички партии, които имат амбиции да се нарекат “демократични”, каза кандидатът за вицепрезидент.

Тя допълни, че вече няколко месеца страната, откакто цялата власт е в ръцете на президентската институция, чрез служебния кабинет, изпада във все по-тежка ситуация, няма управление на здравната криза, цените се увеличават, хората нямат стабилност и сигурност за бъдещето си.

banner

Невяна Митева продължава предизборната си обиколка и днес ще посети и град Монтана

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK