• ср. дек. 1st, 2021

Костадин Костадинов: Реденето на бъдещия кабинет ще става под американско влияние

Byking-of-net.com

ное. 17, 2021

Резултатът е съвсем закономерен, втора година полагаме усилия да представим действаща алтернатива в българската политика. Има алтернативи, които са предлагани и лансирани от турското и американското посолство. Влизането в парламента е просто една от целите, основната ни цел е промяна на България.

Това каза за Bulgaria ON AIR председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Президентът Радев каза преди две седмици, че е въвел „зеления сертификат“ заради натиск от ЕС. Нормално е да имаме толкова заразени, намираме се в сезона, в който острите респираторни заболявания растат. Това ще бъде през следващата и по-следващата година. Ако сега не се противопоставим на тези абсурдни мерки, ще свикнем всяка година да бъдем затваряни. Миналата година имаше много сериозен страх, сега този страх го няма. По-важното е да направим България достойно място, в което хората получават достойно заплащане за своя труд. И държава, която сама да взема своите решения за бъдещето“, подчерта той..

Реденето на бъдещия кабинет ще става под американско влияние. С идеята да се направи правителство на всяка цена. Вижте обрата в поведението на Слави Трифонов“, наблегна на новата позиция на ИТН лидерът на „Възраждане“..

„Не ни притеснява това, че щели сме да бъдем в изолация. Ние сме в изолация от 7 години, откакто съществува „Възраждане“. Не смятам, че имаме общи политики с ГЕРБ и ДПС. За 12 г. показаха, че тяхната политика надминава в антибългарските си измерения политиката на всички османски султани и византийски императори. Ще искаме касиране на изборите в Турция, защото смятаме, че са продукт на чужда намеса. Те са брутално външно вмешателство във вътрешните ни работи. Имаме парламентарна група на Турция. Цялата държавна медийна машина в Турция беше впрегната да гласува за „нашия сънародник“. Искаме ли незаконна етническа партия да бъде първа сила в България?“, каза Костадинов.

banner

Костадинов се обяви за спешни мерки за преодоляване на здравната катастрофа, а по думите му мерките срещу коронавируса у нас са дискриминационни. От „Възраждане“ смятат да търсят подкрепа в НС, за да отнесат въпроса със „зеления сертификат“ и Ковид мерките до Конституционния съд.

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK