• ср. дек. 1st, 2021

Проф. Герджиков: Смятам, че до неделя мога да стопя разликата с Радев

Byking-of-net.com

ное. 16, 2021

Постигнахме успех – стигнахме до балотаж. Важно е, че изобщо имаше балотаж. Разликата все още е голяма между нас с двойката Радев-Йотова. Тези 20% могат да се преодолеят и в неделя да има обрат. Това заяви пред БНТ кандидатът за прездиент проф. Анастас Герджиков.

Не познавам Мустафа Карадайъ, както каза Цветеслава Гълъбова, която заяви, че май е видяла лидерът на ДПС да влиза в ректората, каза още той.

„Бих приел подкрепата на всяка политическа сила, но аз вече призовах всички българи да гласуват“, коментира кандидатът за държавен глава, издигнат от ИК, подкрепен от ГЕРБ.

Вторият в надпреварата за „Дондуков 2“ изчисти името си от слуховете за ДПС така:

6% са гласували за Радев, 0.5% за Герджиков на първи тур. На въпрос за кого биха гласували, отговарят така – 25% за Радев, 20% за Герджиков.

banner

Зеленият сертификат не трябваше да се въвежда набързо при 20% ваксинирани. Така изглежда като принудителен акт, заяви ректорът на СУ.

Познавам Кирил Петков, той е страхотен човек с амбиции. Бих подкрепил всяко редовно правителство, освен ако не е безпринципна коалиция, което ни е жизненоважно. Пошегувах се, че аз запознах Кирил Петков с Румен Радев, защото се е случило на пътуване от СУ.

Изключително важно е да има дебат, категоричен бе проф. Анастас Герджиков.

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK