• чт. дек. 9th, 2021

Николай Събев, „Продължаваме промяната“: Вчера започнаха разговори с БСП, ДБ и ИТН

Byking-of-net.com

ное. 16, 2021

Аз съм голям дарител в България. В тази кампания дарих над 300 000 лв. Лорер ми се обади, че има много фалшиви новини и трябват средства. И аз ги дадох.

Това заяви Николай Събев от „Продължаваме промяната“ в сутрешния блок на БТВ.

„Предварителните разговори, които имах с Кирил Петков бяха, че той търси хора с качества“, уточни той.

Събев поясни, че е говорил с Даниел Лорер за нуждата от средства. По думите му той е чакал политическа сила, която да направи България приятно място за живеене: „Аз бях гневен, когато излязох на протест. Исках да се промени нещо, защото има голяма разлика между развитието на частния и публичния сектор“.

Цел му е да ускори по 3 придвижването на стоките в България: „Моята мечта е с 30% да повишим жизненото равнище на българите само заради по-бързите доставки“.

banner

Той обясни, че в Европа се инвестира в ЖП транспорт, за да се запази чистотата на въздуха. Според него шосейния транспорт трябва да бъде разтоварен. Той не отчита като добра практика наличието на повече от един автомобил в семейство.

Събев каза, че още вчера са започнали преговори за кабинет: „Ние сме започнали преговори с БСП, ДБ и с ИТН“. Шефът на „Еконт“ обясни, е кандидатурите на ПП не са окончателни, а подлежат на обсъждане: „Нашият подход е, че ние първо трябва да настроим тези части от нашите платформи, които трябва да се преговорят. Нашето желание да е имаме ясен план за 4 години. След това ще седнем и ще видим кой може да ги изпълнява“.

Той потвърди подкрепата на ПП за Румен Радев.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK