• ср. дек. 1st, 2021

ИБ на БСП – София: Резултатите на БСП са катастрофални

Byking-of-net.com

ное. 16, 2021

„Изпълнителното бюро на БСП – София оценява получените резултати на БСП на предсрочните парламентарни избори на 14-и ноември като катастрофални“, се казва в решение на Бюрото.

„Смятаме, че в момента реално е заплашено бъдещото съществуване на партията, тъй като тя се превръща в ненужна политическа сила“, изтъкват на „Леге“ 10.

„Необходими са радикални реформи и кардинални промени, които да оздравят БСП, да определят бъдещето на левите, социалистическите идеи у нас. Това е жизненоважно както за БСП, така и за България“, продължават на „Леге“ 10.

Ето какво се казва още в решението на столичните червени:

„Предстои ни много работа, която трябва да осъществим в условията на тежка епидемиологична криза, на икономически и социални противоречия, на раздирано от разногласия общество, на търсене на път и посока, на унизено национално самочувствие.

banner

Но ние, българските социалисти, имаме и още една важна задача – да гарантираме започналата, благодарение на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова, промяна на страната като демократична, свободна и правова държава.

В края на седмицата предстои втори тур от президентските избори, от който зависи дали България ще продължи по пътя на новия възход.

Румен Радев и Илияна Йотова доказаха, че са достойните президент и вицепрезидент, че са истински държавници, които се вълнуват и съпреживяват грижите и неволите на българските граждани. Ето защо на 21-ви ноември е нужна пълна мобилизация, за да гарантираме, че Румен Радев и Илияна Йотова ще продължат успешно своята държавнотворческа мисия.

Ние, членовете на Изпълнителното бюро на БСП – София призоваваме социалистите, симпатизантите и всички български граждани да подкрепят със своя глас нашите кандидати Румен Радев и Илияна Йотова на втория тур за втори мандат.

България заслужава да възвърне своя икономически, културен и социален възход.“

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK