• нд. ное. 28th, 2021

Костадин Костадинов: Правителство ще има, защото такова е желанието на посолството на САЩ

Byking-of-net.com

ное. 15, 2021

„Целта на „Възраждане” е да управлява България самостоятелно. Нашата подкрепа ще продължава да расте, докато не станем първа политическа сила“.

Това заяви в студиото на „Здравей, България“ по Нова телевизия лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов.

„Ние многократно сме заявявали, че не гледаме партиите като имена, а като програми и платформи. В тях няма разлики по отношение на политиките. Никой не коментира демографския проблем. Здравната и образователната криза също са еднакви застъпени при тях”, обясни той.

„Нашите избиратели искат нормален и спокоен живот. Всички ние страдаме еднакво от наложените ограничения.

„Аз смятам, че правителство ще има, защото такова е желанието на Американското посолство, което управлява политическите процеси у нас. То обаче няма да бъде стабилно“, заяви още Костадинов.

Лидерът на „Възраждане” се обяви и против въвеждането на еврото.

Няма разлика между предишните и сегашните управляващи. Всички страдаме от ограниченията на правителството на Радев, което продължи ограниченията на правителството на Борисов.

Между очакваното редовно правителство и служебното няма да има голяма разлика. Асен Василев подписа за въвеждане на еврото от другата година, а ние сме против това. Правителство все пак ще има, защото такава е волята на американското посолство.

То няма да издържи дълго.

Пропагандно клише е, че сме подобие на „Атака“, „Възраждане“ е явление, при нас няма разлика между думи и дела, допълни Костадинов.

Той отново поиска отпадането на ваксинациите и зелените сертификати. На въпроса кого ще подкрепи на балотажа за президент тази неделя, Костадинов отговори, че не поискана подкрепа не се дава. Щели да си поставят условията и тогава да решат.

„Условието за подкрепа на президентските избори ще е отпадане на принудителната ваксинацията и на зеления сертификат в България“, обясни Костадинов.

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK