• чт. дек. 9th, 2021

Изпълнителният комитет на ВМРО подава оставка, свиква се Организационен съвет

Byking-of-net.com

ное. 15, 2021

Благодарим за подкрепата на истинските български родолюбци, които избраха ВМРО. Благодарим за подкрепата в тежката политическа, икономическа и здравна обстановка. Това гласи официално съобщение, публикувано на сайта на партията.

След анализ на изборните резултати ръководството на ВМРО, в лицето на Изпълнителния комитет, взе решение да подаде оставка и да свика Организационен съвет, с цел подготовка и свикване на конгрес на ПП „ВМРО – Българско национално движение“.

Задача на този конгрес ще бъде да вземе решения за бъдещето на Организацията и да избере ново ръководство.

Оставаме верни на българската национална кауза. Призоваваме българските политически партии, представени в Народното събрание, да не отстъпват от защитата на българските интереси в Македония. Кауза, която ние ще продължим да браним с цената на всичко.

Да живее България! България над всичко!

banner

Според сайта на ВМРО съставът на Националния изпълнителен комитет е в състав: Красимир Каракачанов – председател; заместник-председатели Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов, Атанас Стоянов и Милен Михов; Юлиан Ангелов – организационен секретар; членове Султанка Петрова, Красимир Богданов, Борис Вангелов, Георги Дракалиев, Васил Христов, Антон Андонов, Александър Сиди, Йордан Йорданов, Карлос Контрера, Калин Поповски.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK