• вт. ное. 30th, 2021

Антон Кутев призова БСП да поиска оставката на Нинова

Byking-of-net.com

ное. 15, 2021

Говорителят на служебния кабинет и дългогодишен ръководен кадър в БСП призова социалистическата партия да поиска оставката на лидера си – Корнелия Нинова.

В профила си във Фейсбук Кутев написа: „Оставката е личен акт и Корнелия Нинова вероятно няма да си я подаде. За такова действие е нужна морална структура на личността, от която председателката видимо е лишена. Решенията на Нинова вече нямат никакво значение“.

Според Кутев става дума за физическото оцеляване на партията и незабавната смяна на Нинова е първо условие за това.

„Сега важно е дали 130 годишна партия може да реши проблем със собственото си управление. Днес става въпрос за физическото оцеляване на партията и незабавната смяна на председателката е първо условие да продължим напред. После ще се сблъскаме с много други проблеми и спасяването на БСП ще бъде дълъг, труден и несигурен процес. Но така повече не може да се продължи и ден!“, написа Кутев

На пресконференция снощи Нинова заяви че въпросът за оставки в БСП не е на дневен ред.

banner

„Не сме обсъждали въпроса за оставки. Личен акт е, но е и акт на отговорност. Смятате ли, че в този момент, в който трябва да се прави правителство, да се прави бюджет, можем да си позволим да хвърлим партията в този въпрос“, каза лидерът на БСП.

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK