• чт. дек. 9th, 2021

Александър Симов: БСП трябва да влезе в преговори с ПП за правителство

Byking-of-net.com

ное. 15, 2021

„БСП трябва да влезе в преговори с „Продължаваме промяната“, но пред очите на всички. БСП дължи това и на себе си, и на своите избиратели с ангажиментите, които е поела“.

Това заяви Александър Симов от БСП и уточни, че първо трябва да бъде уточнена политиката, която ще се провежда, а след това да се обсъждат имена на министри.

Според него предстоящата коалиция за управление „ще е много трудна“.

По думите му телевизионният меден месец на ПП е свършил и вече хората очакват от тях конкретни решения, а не усмивки по телевизиите:

„Това е големият тест пред тях – дали ще останат като партия, или само след година всички ще са забравили, че са гласували за тях и ще ги изкарват виновници за проблемите на страната. Това е опасността, когато в България няма здрава политическа основа, а живеем от проект на проект“.

banner

„Добре е да нарушим модата, която в последните години е станала водеща при нас, да си изкарваме мръсните ризи пред медиите, да водим битка с фейсбук статуси, да пишем разтърсващи есета. БСП се нуждае от много сериозен разговор и той предстои. Може би ще бъде воден на висок тон, но не медиите са мястото, където той да бъде проведен първо. Има партийни форуми, където да бъде проведен“, коментира той и подчерта, че организационното състояние на БСП е плачевно.

„Гласът на хората наказа всички, които в предходните два парламента се провалиха в съставянето на правителство“, смята Симов.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK